In de uitzending werden camerabeelden getoond van de Volkswagen Caddy die bij de liquidatie is gebruikt.

Politie zoekt informatie rond liquidatie

De Politie Amsterdam heeft dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht een getuigenoproep gedaan in verband met de liquidatie van Djordy Latumahina op zaterdag 8 oktober 2016.

Bij die liquidatie is gebruik gemaakt van een grijze Volkswagen Caddy. Uit onderzoek is gebleken dat deze Volkswagen Caddy, met kenteken HH-106-B, is gestolen vanaf de Hoge Morsweg te Leiden. Dat gebeurde op dinsdag 14 juni 2016.

Het slachtoffer van de liquidatie, de dj Djordy Latumahina, werd op die bewuste zaterdagmiddag door een kogelregen doorzeefd. Zijn vriendin raakte zwaargewond. Hun tweejarige dochtertje op de achterbank bleef ongedeerd. Inmiddels is duidelijk dat Latumahina en zijn vriendin het slachtoffer zijn geworden van een persoonsverwisseling. De daders hadden een andere bewoner uit het appartementencomplex op de korrel. Die reed in eenzelfde zwarte Mini Cooper als de dj en zijn vriendin. In deze zaak zijn inmiddels vijf arrestaties verricht.

Wie informatie heeft wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via de tiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×