Wegdek Molenwerf zwaar beschadigd

5

Het trekken van een leiding onder de Molenwerf is vanmiddag niet goed verlopen. De pijp werd onder de weg door geperst, maar kwam te snel omhoog waardoor het wegdek beschadigde. Met de pijp wordt een ondergrondse verbinding gelegd tussen de nieuwe Lammermarktparkeergarage en een waterput die zich vlak voor de gevels van de appartementencomplexen aan de Molenwerf bevindt. Inmiddels wordt een deel van het beschadigde asfalt verwijdert.

 

Delen

5 reacties

  1. Burger zonder steunkousen op

    “Inmiddels wordt een deel van het beschadigde asfalt verwijdert.”

    Euh, het kofschip is gekapseist of het fokschaap geslachtd?

  2. maarten kersten op

    Maar wat erger is: het fietspad, waarover al vanaf eind 2016 een aantal malen gesignaleerd is, dat dat toch makkelijk allang weer hersteld had kunnen worden, is nog steeds onnodig achter de hekken verstopt. Het is door de bouwer op slechts enkele punten in beslag genomen voor oude en niet gebruikte materialen en containers die sinds het gereedkomen van de parkeerkelders makkelijk een paar meter verder op het nu lege terrein kunnen liggen. Nu moeten de fietsers die van het station komen dus nog steeds om de molen heen rijden op een te smal fietspad waaroverheen geraced wordt, waarna zij zich op de kruising van Lammermarkt en Nwe.Beestenmarkt in de chaos van van bussen, taxi’s, gewone auto’s, bestelscooters en ander snelvervoer moeten storten. Er zijn al verschillende valpartijen en kleine ongelukjes gebeurd, geheel onnodig dus. De schaduwfracie van Partij Sleutelstad, die er in januari al een brief over schreef aan de gemeente, heeft daar nog steeds geen antwoord op gehad en bij nabellen kon die ook niet een twee drie gevonden worden…Ik hop dat dat ooit nog gebeurt, maar belangrijker is dat de gemeente eindelijk eens INGRIJPT ! Onbegrijpelijk dat zij al die tijd niets gedaan of gehandhaafd heeft. Kan zij de bouwer niet eens verordonneren om de oude verkeerssituatie nu weer te gaan herstellen?

    • In een stad al Leiden spelen afstanden voor een fietser geen enkele rol. Dus linksom of rechtsom langs de molen maakt niets uit.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.