Figuranten gezocht voor opening parkeergarage Lammermarkt

8

Op woensdag 19 april wordt de nieuwe parkeergarage op de Lammermarkt officieel geopend. Rond die besloten opening, alleen genodigden kunnen bij het officiële gedeelte zijn, verzorgt PS|Theater een ‘uniek theatraal spektakel’, zoals het stadsgezelschap het zelf omschrijft. Daarvoor worden figuranten gezocht.

Voor de voorstelling wordt samengewerkt met videokunstenaarscollectief het Blauwe Uur, muzikanten, de eigen theatermakers én met zoveel mogelijk Leidenaren uit alle delen de stad. Er wordt voorafgaand aan de voorstelling eerst twee keer gerepeteerd.

Iedereen kan zich opgeven als deelnemer en zo ook onderdeel van de spectaculaire opening worden. “Je vormt met andere deelnemers een groep in de voorstelling. Je hoeft geen theaterervaring te hebben. Iedereen, van jong tot oud, kan deelnemen. Je kunt je ook met een groep aanmelden. Geef dan duidelijk het aantal deelnemers aan”.

Aanmelden kan hier.

Delen
LeidenWalk

8 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.