Figuranten gezocht voor opening parkeergarage Lammermarkt

Op woensdag 19 april wordt de nieuwe parkeergarage op de Lammermarkt officieel geopend. Rond die besloten opening, alleen genodigden kunnen bij het officiële gedeelte zijn, verzorgt PS|Theater een ‘uniek theatraal spektakel’, zoals het stadsgezelschap het zelf omschrijft. Daarvoor worden figuranten gezocht.

Voor de voorstelling wordt samengewerkt met videokunstenaarscollectief het Blauwe Uur, muzikanten, de eigen theatermakers én met zoveel mogelijk Leidenaren uit alle delen de stad. Er wordt voorafgaand aan de voorstelling eerst twee keer gerepeteerd.

Iedereen kan zich opgeven als deelnemer en zo ook onderdeel van de spectaculaire opening worden. “Je vormt met andere deelnemers een groep in de voorstelling. Je hoeft geen theaterervaring te hebben. Iedereen, van jong tot oud, kan deelnemen. Je kunt je ook met een groep aanmelden. Geef dan duidelijk het aantal deelnemers aan”.

Aanmelden kan hier.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×