Voorbeschouwing topsportweekend 8 en 9 april

Leiden kent veel topsporten en topsporters. Wie doen er mee om nationale en internationale titels? Welke andere interessante wedstrijden staan er op het menu? Topsportcoördinator Tjeerd Scheffer blikt iedere vrijdag vooruit op het weekendprogramma van de Leidse topsporten.

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball reist zaterdag af naar Zwolle, waar het in de laatste reguliere wedstrijd van de competitie vertrouwen hoopt te tanken voor de play-offs. De basketballers gaan als 3e de strijd om het landskampioenschap in. De mannen van De Zijl Zwemsport hebben zich al geplaatst voor de play-offs, maar gaan in zwembad De Zijl nog strijden om een goede uitgangspositie. Zondag spelen de tafeltennismannen van Scylla in hun eigen thuishal. Voor hen is het erop of eronder. Na deze speelronde zijn ze 4e óf 5e. En dat is net het verschil tussen wel of geen play-offs en een gooi naar de landstitel.

Tjeerd Scheffer blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende topsportweekend. Deze week: basketbal (Zorg en Zekerheid Leiden Basketball), waterpolo (De Zijl Zwemsport), tafeltennis (Scylla).


Het volledige programma is iedere week te vinden op de website van Topsport Leiden.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×