Voorbeschouwing voetbalweekend 8 en 9 april

Iedere vrijdag blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl vooruit op het komende voetbalweekend in de Leidse regio. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij welke wedstrijden dit weekend de moeite waard zijn om te volgen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende voetbalweekend. Met onder meer:  UVS en RCL strijden in de Kikkerpolder tegen degradatie en vóór de titel. Wordt  zaterdag de kampioenswedstrijd van Lugdunum al gespeeld?  En FC Boshuizen probeert in de 1e klasse zondag de derde plek te bemachtigen om nacompetitie te kunnen gaan spelen.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×