(Foto's: J.P. Kranenburg).

Roeivereniging Asopos de Vliet vierde 55-jarig bestaan met hardloopwedstrijd

Ter ere van het 55-jarig bestaan van de Leidse studentenroeivereniging Asopos de Vliet werd zaterdag de de Gebr. de Nobel-Asopos Hardloopwedstrijd gehouden. Ruim vijftig deelnemers deden mee aan de wedstrijd, die bestond uit een individuele loop van 4,4 kilometer en een estafetteloop van totaal 17,6 kilometer. Door te weinig aanmeldingen ging de Kidsrun uiteindelijk niet door.

De hardlopers waren leden van Asopos de Vliet, mensen uit de buurt, leden van andere leidse verennigingen en van een studentenroeivereniging in Delft.

Bij de mannen won Jeroen Bussman met een tijd van 16:56. Bussman is 35 jaar en woont in de buurt van Asopos. Hij werkt bij de universiteit als onderzoeker. Jacoline Hoogenboom ging er met een tijd van 24:25 bij de vrouwen met de winst vandoor. zij is zelf lid van Asopos de Vliet. De estafette werd gewonnen door een mannenteam van Proteus-Eretes  (roeivereniging in Delft) en bij de gemixte teams zetten de Leidse studenten van hardloopvereniging Currimus de snelste tijd neer.

De organisatie was zeer tevreden over het verloop van de wedstrijd. Fleur Kleiburg: “Toeschouwers konden genieten van het zonnetje, luisteren naar onze DJ en rennen over de stormbaan. We vonden het een geslaagde dag!”

Leiden Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×