Terugblik voetbalweekend 8 en 9 april

Hoe deden de voetbalclubs in de Leidse regio het dit weekend? Iedere maandag blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl terug op het afgelopen voetbalweekend. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij over de meest opvallende uitslagen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, terug op het afgelopen voetbalweekend. Met onder meer: FC Rijnvogels wint na drie maanden weer eens een wedstrijd, Voorschoten ’97 krijgt een onnodig pak slaag, RCL wint in de Kikkerpolder, DoCoS pakt onverdiend de winst, Lugdunum nog geen kampioen en FC Boshuizen nog op koers voor nacompetitie.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×