Wat zouden wij willen zien bij de Iphone 8

Apple heeft officieel nog niets bevestigd, maar de kans is groot dat het bedrijf eind 2017 niet met een Iphone 7s komt als opvolger van de 7, maar met de Iphone 8. De Iphone 7 werd niet met zoveel enthousiasme ontvangen als verwacht, het toestel zou te veel lijken op de Iphone 6. Bovendien bestaan de smartphone dit jaar precies tien jaar en ook dat zou een extra reden kunnen zijn voor Apple om nog dit jaar flink uit te pakken met een supertoestel.

Een veel gehoorde klacht van de Iphone 7 is het design. Dat lijkt volgens fans te veel op dat van de Iphone 6. De trouwe gebruikers worden waarschijnlijk niet teleurgesteld. De 8 krijgt vrijwel zeker een glazen ‘sandwich’ behuizing. Net zoals de Iphone 4 dat ook had. Een probleem was destijds dat het glas kwetsbaar was. Met speciaal gehard glas zou dat nu niet meer het geval zijn. In tegenstelling tot de Iphone 7 krijgt de opvolger naar verwachting ook weer een aansluiting voor een koptelefoon.

Al met al lijkt Apple erg haar bestr te doen om klachten en wensen van gebruikers serieus te nemen en zoveel mogelijk in het nieuwe toestel te verwerken. De hooggespannen verwachtingen van de Iphone 8 zouden dus zomaar uit kunnen komen.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×