(Archieffoto: Reanne van Kleef).

ZVL-Hawabo overtuigend naar halve finale play-offs waterpolo

De waterpolodames van ZVL-Hawabo hebben zich zaterdag geplaatst voor de halve finale van de play-offs. Woensdagavond wonnen ze in het Vijf Meibad al met 15-9 van de Ham en zaterdag werd er met 3-17 gewonnen in Wormerveer. ZVL gaat de halve finale spelen tegen Polar Bears, dat in de reguliere competitie op de vierde plek eindigde.

Doordat ZVL de competitie als koploper heeft afgesloten, ontlopen de Leidse dames voorlopig de sterke ploegen UZSC en Widex GZC Donk. Deze twee ploegen ontmoeten elkaar in de andere halve finale.  De halve finales worden weer in een best-of-3 systeem afgewerkt en vinden plaats tussen 21-23 april. Mocht ZVL de finale halen, dan mogen de Leidenaren hun landstitel verdedigen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×