(Foto: Gemeente Leiden).

Coördinator Leidse Korendag verrast met Cornelis Joppenszbeeldje

Het Cornelis Joppenszbeeldje is vandaag in de Regenboogkerk uitgereikt aan mevrouw Wil Beurse door wethouder Paul Dirkse. Het beeldje is een beloning voor de inzet van vrijwilligers die zich inspannen voor een maatschappelijk doel.

Mevrouw Beurse werd beloond omdat zij de afgelopen tien jaar als coördinator heeft gezorgd dat vele zangers en zangeressen tijdens de Leidse Korendag konden optreden. Dankzij mevrouw Beurse is alles achter de schermen van de Leidse Korendag goed verlopen. Zij hield zich naast het podium ook bezig met het programmaboekje en boeketten voor de dirigenten.

Na tien jaar heeft mevrouw Beurse laten weten haar functie over te dragen, waardoor dit de perfecte gelegenheid was om haar in het zonnetje te zetten. Het beeldje werd uitgereikt tijdens de 41ste editie van de Leidse Korendag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×