(Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Leiden weer vierde in klassement topsportgemeenten

Net als al twee keer eerder is Leiden op de vierde plek geëindigd in de verkiezing van topsportgemeente van het jaar. Vorig jaar werd Leiden onverwacht elfde van de in totaal 175 beoordeelde gemeenten. Ook eindigde de sleutelstad al eens op plek zeven.

Hoewel Leiden nu dus weer meedoet in de hoogste regionen, is de uitslag toch ietwat teleurstellend voor topsportcoördinator Tjeerd Scheffer die eind vorige maand, toen de nominaties bekend werden, nog de hoop uitsprak dat Leiden de titel zou pakken.

Leiden Sport topsportgemeente


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×