(Foto: Politie Leiden).

Bestelbusje leeggeroofd in Leiderdorp

Na een tip heeft de politie vannacht drie mannen aangehouden in de Leiderdorpse wijk Leyhof. Een oplettende voorbijganger zag dat enkele personen zich verdacht ophielden bij een bestelbus aan de Bosdreef. De melder wist vervolgens te vertellen dat de personen in een auto weg waren gereden richting de Leyhof.

Daar troffen agenten van de politie Leiden Midden het voertuig inderdaad aan. In de auto zaten drie personen. Ook werden meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen en spullen die waarschijnlijk afkomstig waren uit het bestelbusje.  De drie personen, allemaal uit Den Haag, zijn aangehouden en de recherche doet vandaag verder onderzoek.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×