(Foto: Politie Leiden).

Spoor van kadavers op President Kennedylaan

Rond 3.00 uur vannacht kreeg de politie in Oegstgeest een lugubere melding. Op de President Kennedylaan  lag op de rijbaan een spoor van dode dieren. Het ging om een haan, een kip en een hond. De dieren kwamen uit de vriezer van een nabijgelegen dierenkliniek en waren ingevroren om later gecremeerd te worden.

De dieren zijn door onbekenden uit de vriezer gehaald en op straat gegooid. De politie heeft de dieren terug in de vriezer gelegd en spreekt van ‘walgelijk, misselijkmakend en onacceptabel gedrag’.

Er wordt dan ook naarstig gezocht naar de daders en de politie verzoekt dan ook iedereen die iets over deze zaak kan vertellen om contact op te nemen met politiebureau Leiden Noord via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×