(Foto's: Petra Hoogeveeen).

Zwembad de Vliet morgen toch open

Ondanks de problemen met een kapotte waterleiding gaat openluchtbad De Vliet morgen toch gewoon open. Om 10.00 uur wordt het begin van het zwemseizoen luister bijgezet door de nieuwe horeca-exploitant van het zwembad en de vrijwilligersclub ‘Vrienden van de Vliet’ die met eigen baksels naar het zwembad komen.

Het was de afgelopen dagen onduidelijk of de opening door kon gaan. Naast het zwembad werd een waterleiding doorboord bij het planten van een boom. Vervolgens moest het zwembad leeggepompt worden om het lek te kunnen repareren. Dat is gelukt en het zwembad in op tijd weer gevuld. wel zal het water een stuk kouder zijn dan gebruikelijk. Het vullen en opwarmen duurt enkele dagen en die zijn er niet.

“Maar het zal de pret niet deren,” zegt Ena van der Giessen van de Vrienden van de Vliet. De vrienden zijn allang blij dat het zwembad in ieder geval weer op tijd is gevuld. “Er is met man en macht aan gewerkt. Ook  menig nachtelijk uurtje. Hulde aan al die hardwerkende mensen die hun best hebben gedaan ervoor te zorgen dat wij morgen zwemmen kunnen”.

Leiden Sport zwembaddevliet


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×