Voorbeschouwing voetbalweekend 29 en 30 april

Iedere week blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl vooruit op het komende voetbalweekend in de Leidse regio. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij welke wedstrijden dit weekend de moeite waard zijn om te volgen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende voetbalweekend. Met deze week onder andere: Is er nog hoop voor FC Rijnvogels? Rijnsburgse Boys gaat voor de derde plaats, een kraker op Sportpark de Bloemerd, nog steeds belangrijke wedstrijden voor DoCoS en UVS en een duel onder de streep in de tweede klasse zondag.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×