Ook bij D66 Leiden strijd om lijsttrekkerschap

Net als bij het CDA Leiden kunnen ook de leden van D66 Leiden de komende periode hun lijsttrekker kiezen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Wethouder Paul Dirkse, fractievoorzitter Jeffrey van Haaster en de raadsleden Lodi van Brussel en Timo Gubbens gaan de strijd met elkaar aan. Op 7 mei stellen de kandidaten zich voor aan de leden en op 10 mei gaan ze met elkaar in debat. Niet leden zijn welkom bij die bijeenkomsten, maar mogen geen vragen stellen. De leden van D66 Leiden kunnen van 5 mei tot en met 19 mei stemmen.

Jeffrey van Haaster

Alle kandidaten hebben een campagnefilmpje gemaakt waarin ze hun kandidatuur motiveren. Zo stelt Van Haaster: “Vol overtuiging heb ik mij kandidaat gesteld als lijsttrekker voor D66 Leiden. Graag zet ik mijn jarenlange ervaring als raadslid en fractievoorzitter in om de continuïteit te garanderen en D66 bij de verkiezingen opnieuw naar de overwinning te leiden”.

Lodi van Brussel

“Vol motivatie en enthousiasme kandideer ik me als lijsttrekker voor D66 Leiden”, zegt Lodi van Brussel. “Ik ben ervan overtuigd dat we met durf, initiatieven, vernieuwing en eerlijke keuzes wederom de meeste Leidenaren achter ons krijgen.

Timo Gubbens

Timo Gubbens gaat voor meepraten en meedoen, gelijke kansen voor iedereen en voor groen en duurzaamheid. “Samen worden wij weer de grootste, Ik wil voldoende nieuw perspectief bieden om zo nog meer kiezers aan ons te binden”.

Paul Dirkse

Dirkse wil met D66 een koers uitzetten waarin iedere Leidenaar zich uitgenodigd voelt om mee te doen. “Er zit zoveel kracht en energie in deze stad. Samen mét de stad ga ik voor resultaten vóór de stad.”

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×