(Foto's: 112 Sleutelstad).

Afzuiginstallatie kippenrestaurant vat vlam

Aan het Kort Rapenburg is dinsdagmiddag brand ontstaan bij restaurant Kippevel. De brand ontstond in de afzuiginstallatie in de keuken. Enkele omstanders kwamen direct in actie en begonnen met blussen. Even later kon de gearriveerde brandweer dat werk overnemen.

De brand ontstond in de grill van het kippenrestaurant.

Door de brand is er flinke schade ontstaan in het restaurant. De appartementen boven het restaurant liepen weliswaar geen brandschade op, maar de bewoners moesten wel naar buiten. Pas toen de woningen goed waren geventileerd en de hoge concentraties koolmonoxide verdwenen waren, mochten ze weer naar huis.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×