De voetbalkooi in de Slaaghwijk. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Samenscholingsverbod nachtelijke uren voetbalkooi Slaaghwijk

Om overlast voor omwonenden te voorkomen is de voetbalkooi tussen de Arendshorst, de Buizerdhorst en de Reigerhorst in de Slaaghwijk net als in voorgaande jaren verboden terrein tussen 22.00 uur ’s avonds en de volgende ochtend 7.00 uur. Dat heeft burgemeester Lenferink besloten.

In verband met geluidsoverlast die met name in de maanden dat het langer licht blijft, wordt veroorzaakt door rondhangende jongeren geldt er rondom de voetbalkooi tussen 1 mei 2017 en 22 oktober 2017 een samenscholingsverbod.

Leiden Politiek Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×