Maak een goede start met je eigen bedrijf tijdens Startersdag Leidse regio. (Foto: PR).

Regionale startersdag moet beginnende ondernemers op weg helpen

Kennis- en netwerkplatform Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Economie071 een gratis startersdag voor de Leidse regio op woensdag 17 mei. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die met plannen rondloopt om een eigen bedrijf te beginnen of hier in de afgelopen drie jaar mee zijn begonnen.

Doel van de startersdag is beginnende ondernemers bijstaan om zo de uitval terug te dringen. Zo’n 70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak.

Het evenement bestaat uit een avondprogramma met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel. Er komen thema’s aan de orde als financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen. Afsluitend is er een aangeklede netwerkborrel.

Aanmelden

De startersdag wordt gehouden op woensdag 17 mei in het ID College te Leiden. Het officiële programma start om 18.45 uur. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Deelnemen aan de startersdag is gratis. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen € 9,50 per persoon. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Leiden2017. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.

Advertentie

Economie Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×