Terugblik voetbalweekend 6 en 7 mei

Hoe deden de voetbalclubs in de Leidse regio het dit weekend? Iedere week blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl terug op het afgelopen voetbalweekend. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij over de meest opvallende uitslagen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, terug op het afgelopen voetbalweekend. Met onder meer: zijden draadje van FC Rijnvogeles bijna gebroken , UVS speelt zich veilig, LSVV’70 handhaaft zich met één training per week, bedompte feeststemming bij FC Boshuizen en Meerburg degradeert definitief terug naar de derde klasse.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×