La Place keert terug aan Aalmarkt

12

Net als eerder bij V&D krijgt La Place vestigingen in de nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay. Ook aan de Aalmarkt komt een restaurant van La Place. De restaurantketen was eigendom van V&D en werd bij het faillissement los verkocht aan Jumbo.

“Met een uitstekende reputatie van natuurlijk, huisgemaakt en heerlijk eten, zal La Place de restaurants in de Hudson’s Bay-warenhuizen runnen, beginnend met de eerste negen locaties die in het derde kwartaal van dit jaar openen,” zo laat het bedrijf weten.

Directeur Marketing en Inkoop Jacco van der Steen van Hudson’s Bay Nederland stelt dat zijn bedrijf met de komst van La Place de winkelbeleving wil verhogen tot meer dan een winkelbestemming. “Hudson’s Bay in Nederland staat voor het warenhuis van de toekomst. Uniek en verrassend, aangepast op de Nederlandse markt”.

Ook bij La Place heerst blijdschap. Managing Director Bart van den Nieuwenhof van La Place is opgetogen over de samenwerking. “We zijn erg blij dat we weer terug kunnen keren naar bekend terrein; de vele binnensteden van Nederland”.

De La Place-restaurants zullen in alle Hudson´s Bay-winkels openen, behalve in Amsterdam. In het Hudson´s Bay-flagship aan het Rokin komt restaurant Nacarat van chef-kok Ron Blaauw.

Delen

12 reacties

  1. Wilma van Iterson op

    Ohh… geweldig…heerlijk weer als vanouds, met dagverse producten….kijk er naar uit….❣

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline