Het nieuwe wereldrestaurant Genieten en zo Op het Meubelplein in Leiderdorp kan tot wel 600 gasten tegelijk ontvangen. (Foto's: PR).

Leiderdorp heeft Nederlands grootste wereldrestaurant

Afgelopen maand opende wereldrestaurant Genieten en Zo haar deuren in Leiderdorp. Het is een van de grootste wereldkeukens in Nederland met plek tot wel 600 personen. Ideaal voor grote groepen dus. Het restaurant in meubelboulevard WOOON ligt vlak langs de A4 aan afslag 6 en is dus makkelijk te bereiken. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Genieten en Zo laat je kennis maken met gerechten uit verschillende culturen. Proef de smaken van China, Japan, Indonesië, Zuid-Amerika en Europa. Volop keuze voor iedereen. Alle gerechten worden vers bereid op de grill of in de wok.

All In dineren

door te kiezen voor het all-in-dinnerconcept kan je bij Genieten en Zo écht  onbeperkt genieten. Niet alleen het eten, maar ook bier, fris, wijn zijn voor een vast bedrag inbegrepen.

Moederdagactie

Speciaal voor Moederdag heeft het restaurant een speciale aanbieding. Alle moeders ontvangen vijf euro korting  op de toch al vriendelijke prijzen. Online reserveren kan via genietenenzo.nl.

Wereldrestaurant Genieten en Zo
Meubelplein 6A
2353EX Leiderdorp

Advertorial Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×