(Foto: ingezonden).

Snackbar City Snack grotendeels door brand verwoest

De brand die eerder vandaag woedde in een pand aan de Breestraat heeft snackbar City Snack op de begane grond grotendeels verwoest. Hoewel het vuur vooral woedde in de spouwmuur en het plafond is er van de vooral onder studenten zeer populaire snackbar weinig over.

De brand begon in de keuken van de snackbar en breidde via de afzuiginstallatie al snel uit naar het plafond. In de snackbar zelf is enorme rook-, roet- en waterschade. Het interieur en de voorraden kunnen daardoor als verloren worden beschouwd.

Ook aan de bovenverdieping is forse schade ontstaan. Die werd niet bewoond, maar werd vooral gebruikt voor opslag.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×