Tien finalisten over voor tiende Willie Wortel Wedstrijd

Dit jaar organiseert Technolab voor de tiende keer de Willie Wortel Wedstrijd. De uitvinderswedstrijd is bedoeld voor eerste en tweede klassers van het voortgezet onderwijs. Inmiddels zijn er tien groepjes over die op dit moment hard bezig zijn een prototype te maken van hún uitvinding.

Tijdens de finale presenteren zij hun product en wordt de hoofdprijs, de WWW-Kanjer, uitgereikt. Daarnaast is er nog het Lampje voor de beste duurzame uitvinding, de Willie voor de briljante uitvinding die toch net niet werkt en de Publieksprijs. De finale is op vrijdagavond 9 juni in de Hooglandse kerk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×