(Foto: PR).

Eerste duurzaamheidsstrijd vandaag van start

Vandaag is de kick-off van de eerste Sustainable Business Battle Leiden & The Hague. Studenten gaan aan de slag met concrete duurzaamheidsvraagstukken van bedrijfsleven. Een vraagstuk is bijvoorbeeld van Leidse ondernemer Bob Meijer van de Koninklijke Horeca Nederland. Hoe kan, los van het duurzaamheidsaspect, de belevingservaring voor Leidenaren door de eco-cups worden vergroot?

Melle Tuik sprak in de vrijdag-uitzending van Nieuws071 met Mart Lubben van de Sustainable Business Battle Leiden & The Hague.

Verder zijn er vraagstukken van Vliko, Rijnland, DUWO, de gemeente Leiden en de Universiteit Leiden. Vice-rector magnificus Hester Bijl en Marjan Minnesma van Urgenda en de Klimaatzaak geven de aftrap.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×