(Foto's: PR).

Moederdagontbijt in Ronald McDonalds Huis Leiden

Alle moeders die zondag in het Ronald McDonald Huis Leiden logeerden werden getrakteerd op een speciaal Moederdagontbijt van McDonald’s. Ook vaders en broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum genoten van het ontbijt.

Crewleden van de McDonald’s vestiging aan de Rooseveltstraat hadden hun wekker vroeg gezet om in het Ronald McDonald Huis alles klaar te zetten voor de aanwezige families. Verse croissantjes, broodjes, een gekookt eitje, yoghurt met vers fruit, een versgebakken cookie en een vers vruchtensapje. “De moeders die hier in het Huis logeren zitten in een spannende periode, omdat hun kind ziek is”, zegt Nancy Haanappel, manager van het Ronald McDonald Huis Leiden. “Het is erg fijn en attent dat McDonald’s de families op deze manier in het zonnetje zet.”

Walther Jacobs van McDonald’s Leiden vindt het leuk om iets te doen voor de moeders die bij hun zieke kind verblijven. “Het is toch een bijzondere dag en als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds steken we hen graag een extra hart onder de riem.”

In Ronald McDonald Huis Leiden logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum. Door op loopafstand van het ziekenhuis te verblijven, zijn ze altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Dat is een veilig gevoel voor zieke kinderen, voor wie het ziekenhuis toch vaak een angstige omgeving is.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×