Melanie Schultz gaat de lijst van de VVD Leiden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen duwen. (Archieffoto: Chris de Waard).

Melanie Schultz duwt lijst VVD Leiden

Demissionair minister Melanie Schultz komt op plek 30 van de lijst van de VVD Leiden voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Ze heeft dat bevestigd aan het AD die dat nieuwtje had opgepikt.

Fractievoorzitter Frederik Zevenbergen is blij met de steun van Schultz en ook afdelingsvoorzitter Lodewijk Wisse reageert verheugd op het ja van Schultz die eerder door de afdeling was gevraagd om de lijst te duwen: “Melanie is een bekend en vertrouwd gezicht in Leiden. Dat ze onze lijst wil aanduwen zorgt straks voor een mooie start van campagne”.

De VVD Leiden hield gisteren haar algemene ledenvergadering. Daar werd de voorlopige groslijst voor de komende verkiezingen vastgesteld. Pas na de zomer volgt het programma en de bekendmaking van de lijsttrekker. In november stelt de partij de lijst definitief vast.

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×