Melanie Schultz duwt lijst VVD Leiden

0

Demissionair minister Melanie Schultz komt op plek 30 van de lijst van de VVD Leiden voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Ze heeft dat bevestigd aan het AD die dat nieuwtje had opgepikt.

Fractievoorzitter Frederik Zevenbergen is blij met de steun van Schultz en ook afdelingsvoorzitter Lodewijk Wisse reageert verheugd op het ja van Schultz die eerder door de afdeling was gevraagd om de lijst te duwen: “Melanie is een bekend en vertrouwd gezicht in Leiden. Dat ze onze lijst wil aanduwen zorgt straks voor een mooie start van campagne”.

De VVD Leiden hield gisteren haar algemene ledenvergadering. Daar werd de voorlopige groslijst voor de komende verkiezingen vastgesteld. Pas na de zomer volgt het programma en de bekendmaking van de lijsttrekker. In november stelt de partij de lijst definitief vast.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.