Rrrollend Leiden staat vanaf aanstaande donderdag vier dagen bij het voormalige NUON-terrein aan de Langegracht. (Archieffoto: Chris de Waard).

Rrrollend Leiden niet op Pieterskerk maar langs Langegracht

Rrrollend Leiden wordt vanaf aanstaande donderdag, Hemelvaartsdag, niet gehouden op het Pieterskerkhof, maar op het parkeerterrein bij het voormalige NUON-terrein. “We proberen het zo goed mogelijk te communiceren,” laat Trudy Kwik van het organiserende ‘We Love Festivals’ weten, “maar we krijgen er toch nog veel vragen over”.

Het plein bij de Pieterskerk is dit jaar niet beschikbaar. Op 2 juni opent daar het Openluchtmuseum De Lakenhal met een expositie in het teken van de viering van 100 jaar De Stijl. De rollende keukens verhuizen daarom voor een keertje naar het parkeerterrein tussen de Langegracht en de Maresingel.

 

 

 

 

 

Advertentie

Leiden rrrollend


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×