Rrrollend Leiden niet op Pieterskerk maar langs Langegracht

Rrrollend Leiden wordt vanaf aanstaande donderdag, Hemelvaartsdag, niet gehouden op het Pieterskerkhof, maar op het parkeerterrein bij het voormalige NUON-terrein. “We proberen het zo goed mogelijk te communiceren,” laat Trudy Kwik van het organiserende ‘We Love Festivals’ weten, “maar we krijgen er toch nog veel vragen over”.

Het plein bij de Pieterskerk is dit jaar niet beschikbaar. Op 2 juni opent daar het Openluchtmuseum De Lakenhal met een expositie in het teken van de viering van 100 jaar De Stijl. De rollende keukens verhuizen daarom voor een keertje naar het parkeerterrein tussen de Langegracht en de Maresingel.

 

 

 

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline