(Foto's: AS Media).

Vergeefse zoektocht politiehelikopter naar vrouw in de Rijn

Zondagavond even voor middernacht klom aan de Rijndijk in de Stevenshof een man uit het water van de Rijn. Hij zou er aan het zwemmen geweest zijn samen met een vrouw.  De bewoners van het huis waar de man in de tuin terecht was gekomen ontfermden zich over hem en belden de hulpdiensten.

De man is later met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk was hij onder invloed van drugs. De man legde meerdere, verschillende verklaringen af aan de politie over de vrouw. Omdat die niet werd aangetroffen, is meteen een grote zoekactie op touw gezet.

Daarbij werd naast de brandweer ook een politiehelikopter ingezet die ruim een uur boven de wijk cirkelde. Ook heeft een bewoner met een boot de brandweer geassisteerd en zocht de politie de omgeving af naar de auto van de man. Noch de auto, noch te vrouw zijn aangetroffen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×