(Foto: J.P. Kranenburg).

Marathon des Sables-loper haalt 7.300 euro op voor het goede doel

Leiderdorper Michiel Preymann voltooide onlangs de Marathon des Sables, een loodzware meerdaagse loopwedstrijd over ongeveer 250 kilometer door de Marokkaanse woestijn. Maandagavond vertelde de 50-jarige duursporter een grote groep vrienden en bekenden over zijn prachtige avontuur waarvoor hij al jaren geleden het plan opvatte.

Tot slot maakte hij het resultaat bekend van de actie die hij voerde voor Franniez.nl. Preymann overhandigde een cheque van bijna 7.300 euro aan het goede doel dat zich inzet voor kinderen met een een langdurige chronische ziekte.

Advertentie

Leiderdorp Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×