(Foto: Taekwondo Vereniging Leiden).

Leidse Taekwondoka's scoren goed op Dutch Masters

Zes Taekwondoka’s van Taekwondo Vereniging Leiden deden zaterdag mee met de Dutch Masters Taekwondo in het topsportcentrum in Rotterdam. Onder leiding van coach Steef Ouwehand werden er meerdere medailles binnengehaald. Aan het toernooi deden meer dan 350 deelnemers mee.

Glenn Uljee veroverde bij de junioren -65 KG het goud. Monica Wink, die eerder dit jaar voor de tweede keer Nederlands Kampioen werd, pakte het zilver bij de dames senioren -70 KG. Ook Floor Versteeg (dames Junioren -65 KG) en Luige Maduro (heren senioren -60 KG) werden tweede.  Michael van der Kunst werd in zijn eerste toernooi derde bij de heren senioren -76 KG en ook debutant Spike van Heulekom (heren senioren -70 KG) werd derde.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×