(Foto's: Reanne van Kleef).

Voedselbank ontvangt 50 gratis knipbeurten

Voedselbank Leiden ontving vanmorgen in Kapsalon Pico Bello aan de Breestraat vijftig gratis knipbeurten. Deze worden verdeeld onder de duizend klanten van de Leidse Voedselbank.

Reanne van Kleef sprak met coördinator werving Hugo Brouwer van Voedselbank Leiden en Mehdi Tabatabai van Pico Bello over de vijftig gratis knipbeurten.

Coördinator werving Hugo Brouwer van Voedselbank Leiden was enorm blij met de bijdrage. “We worden regelmatig verrast door ondernemers die ook wat willen doen en bijdragen wat binnen hun vermogen ligt. Zoals nu vijftig gratis knipbeurten die we onder onze klanten kunnen verdelen.  Dat vinden wij ontzettend leuk en ook hartverwarmend. Want wij zijn hier volledig van afhankelijk.”

Zoals de naam doet vermoeden gaat het bij de Voedselbank vooral om het uitdelen van eten. Toch worden er ook regelmatig andere zaken aangeboden, legt Brouwer uit. “We voorzien in eerste levensbehoeften, daar vallen bijvoorbeeld ook wasmiddelen onder. Een knipbeurt moet er af en toe ook echt van komen, maar mensen zitten vaak met dit soort uitgaven omhoog. Daarom is het heel mooi dat we onze klanten dit kunnen aanbieden.”

Eigenaar Mehdi Tabatabai van Kapsalon Pico Bello vertelt waarom hij de knipbeurten aan de Voedselbank geeft. “De stad heeft veel voor mij gedaan. Daarom wilde ik iets terug doen voor de stad en de mensen.” Wel hoopt hij dat niet alle vijftig mensen in één keer voor de deur staan: “Maar als ze komen, gaan we ze allemaal helpen! En als het een succes wordt gaan we met Hugo in gesprek of we nog meer kunnen doen. Misschien ook wel met andere kapsalons. Dan zien straks alle Leidenaren er goed geknipt uit.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×