Theo van Doesburg heeft verhouding en het wordt lekker weer

De makers van De Stijl TV hebben de tweede aflevering van het nieuwsbulletin gepubliceerd. We zien nieuws over het Openluchthotel van Fields of Wonder en de Openlucht tentoonstelling van Museum De Lakenhal op het Pieterskerkhof. Verder is er het showniews, een tv kok in stijl en een bijzondere vertaling van een dadaïstisch gedicht door Theatergroep Domino. En hoe zat het eigenlijk met het liefdesleven van Theo van Doesburg?

De Stijl TV is een nieuwsbulletin over de activiteiten rondom het jaar van De Stijl in Leiden dat wordt gepresenteerd door acteurs van Theatergroep Domino in samenwerking met Roggeveen|Olijerhoek. Theatergroep Domino bestaat uit 16 acteurs en actrices met een beperking, en drie regisseurs. Roggeveen|Olijerhoek is een Leids theaterduo, ze beschouwen en stichten verwarring.

De eerste afleveringen zijn gemaakt uit liefde voor theater, de acteurs, Leiden en de Leidenaren. De theatermakers willen met elkaar graag nieuwe afleveringen blijven maken in het jaar van 100 jaar De Stijl en zoeken hiervoor nog financiering.

Bekijk hier de tweede aflevering, alle uitzendingen en losse fragmenten zijn te bekijken via www.destijltv.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×