(Archieffoto: Emile van Aelst).

Avondvierdaagse dag korter door noodweer

Door de slechte weersomstandigheden heeft de organisatie van de SportCity Avondvierdaagse Leiden besloten vandaag niet te starten met het wandelevenement. Vooralsnog gaan de overige drie dagen wel door. Het wordt daarmee een Avonddriedaagse.

“Met pijn in het hart moeten we nu melden dat het vandaag niet doorgaat”, zegt organisator Jeroen Weijermars. “Een jaar lang hebben we met man en macht gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Twee maanden lang hebben we mooi weer en dan begint het nu met heel slecht weer. We hebben contact gehad met het KNMI en het is gewoon niet verstandig om het door te laten gaan. Hoe graag wij of de kinderen het ook willen.De veiligheid van onze deelnemers gaat voor alles.”

Reanne van Kleef sprak met organisator Jeroen Weijermars over het afgelasten van de startdag van de Sportcity Avondvierdaagse Leiden.

De route die vandaag zou worden gelopen komt te vervallen. De andere dagen worden volgens planning afgewerkt. Wel krijgen deelnemers een dag langer de kans zich aan te melden. “We proberen de inschrijfwebsite van SportCity opnieuw te openen, maar mensen kunnen zich sowieso morgen bij de inschrijfstand bij Sporting Trigon aanmelden”, aldus Weijermars.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×