(Foto's: PR).

Beeldhouwen, schilderen, boetseren en tekenen tijdens Zomeracademie Leidse Hout

Binnenkort gaat de Zomeracademie Leidse Hout weer van start. Dit jaar is er voor het eerst ook een avondprogramma voor mensen die overdag geen gelegenheid hebben om het dagprogramma te volgen. De Zomeracademie Leidse Hout is er voor iedereen die zich creatief wil ontwikkelen.

Het is een leuke manier om met andere artistieke mensen aan het werk te gaan. Voor wie sinds zijn of haar jeugd niet meer heeft geboetseerd of geschilderd maar dit eigenlijk erg leuk vond, is dit een goede gelegenheid om de draad weer op te pakken. Voor gevorderden is het prettig om een kader te hebben om binnen te werken. Een professionele docent kijkt en denkt mee.

Bij de Zomeracademie Leidse Hout is aandacht voor beeldhouwen, schilderen, boetseren en tekenen. De activiteiten vinden plaats in de buurt van Theehuis Leidse Hout. In principe wordt er in de buitenlucht gewerkt.

In juni, juli en augustus zijn er wekelijks cursussen van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Docent Jeroen Spijker, beeldend kunstenaar en kunsthistoricus, verbonden als universitair docent beeldhouwkunst aan het Amerikaanse Webster University geeft les tijdens de Zomeracademie Leidse Hout.
De kosten bedragen per cursusweek 137,50 euro.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×