(Foto's J.P. Kranenburg).

Strijd op Dwarswetering tijdens Northwave Asopos Driekamp

Zaterdag vond de 34e editie van de Northwave Asopos Driekamp plaats op de Dwarswetering in Leiderdorp. Door de kans op onweer ging het eerste blok niet door. Na de regenbui brak de zon door en is het uiteindelijk een geslaagde dag geworden voor de roeiers. Ongeveer 200 boten uit heel het land deden mee aan de grootste roeiwedstrijd op Leiderdorps water.
Naast het toch nog goede verloop van de dag is Asopos ook erg trots op de eigen overwinning. In het Heren Onervaren C4+ veld heeft ‘Smikkelbeer’ van Asopos de Vliet de snelste tijd behaald. Zij zijn bij alle drie de afstanden als eerste over de finish geroeid en daarmee dus de terechte winnaar van het HOnervC4+ veld.
Een overzicht van alle uitslagen is te vinden op https://hoesnelwasik.nl/a3k/17. Elk veld, dus elk type boot, heeft zijn eigen winnaar.  Alle boten roeiden drie afstanden: 500m, 250m en vervolgens 1250m. De tijden zijn omgerekend en op basis van de gemiddelde tijd op de drie afstanden werd de winnaar bepaald.
Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×