Witte Weekblad wordt De Leydenaer

3

Het Witte Weekblad gaat vanaf volgende week verder als De Leydenaer. De naamsverandering heeft te maken met de overname van de huis-aan-huisbladen door Koninklijke BDU. Die kocht de bladen eerder dit jaar van de Telegraaf Media Groep en gaat ze in deze regio exploiteren in samenwerking met Uitgeverij Verhagen uit Katwijk.

De Leydenaer verschijnt vanaf 14 juni wekelijks op woensdag huis-aan-huis in de stad Leiden. De artikelen in de vernieuwde uitgave zullen zich volgens de uitgever ‘door inhoud en kwaliteit van de concurrentie onderscheiden’.

Delen

3 reacties

    • Al velen weken geen witte krant gekregen , en nu de Leydenaer ook nog niet gezien

  1. Wij hebben nog geen Leydenaer gezien en zijn erg benieuwd of er vandaag een exemplaar in de bus komt vergezeld van “De Polderpraat”. Het blad van de wijkvereniging in de Stevenshof.

Je bent nu offline