De Clercq en Hemcar Rally levert RonaldMcDonald Huis Leiden ruim 8.000 euro op

De Clercq Advocaten Notariaat en Hemcar hielden afgelopen vrijdag weer een rally voor het goede doel. Zo’n vijftig teams in klassieke auto’s werden ’s morgens ontvangen bij Hemcar, waar zij na een uitgebreide briefing en ontvangst van het routeboek, van start gingen. Via een mooie route met uitdagende opdrachten onderweg, finishen zij bij De Clercq Advocaten Notariaat.

Emile van Aelst reed mee en maakte onderweg niet alleen onderstaande foto’s, maar ook een uitgebreide radioreportage.

Dit jaar gaat de opbrengst naar het RonaldMcDonald Huis Leiden. Met behulp van talloze sponsors en de bijdragen van de deelnemende equipes werd in totaal 8.304 euro opgehaald. Zo’n 3.000 euro meer dan vorig jaar toen hospice Issoria het gekozen goede doel was.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×