Zaterdag gezondheidsdag Leiden Leeft in Hooglandse Kerk

5

Aanstaande zaterdag, 17 juni, organiseren (bio)medische studenten aan het LUMC de Leiden Leeft gezondheidsdag in de Hooglandse Kerk. Leiden Leeft is een dag om gezond leven te promoten onder de inwoners van Leiden en omstreken. Het initiatief voor deze dag is ontstaan vanuit een wedstrijd van de Medische Faculteit der Leidse Studenten.

Insecten proeven, verwerkt in een pannenkoek. Het is maar een van de vele zaken waar bezoekers van de gezondheidsdag zaterdag kennis mee kunnen maken.

Met Leiden Leeft willen de studenten de aandacht vestigen op verschillende aspecten van gezondheid. Met het motto ‘kom kijken hoe leuk gezond leven kan zijn’ willen ze benadrukken dat het aanpassen van de leefstijl echt niet moeilijk of vervelend hoeft te zijn. Een gevarieerd programma met verschillende lezingen, workshops, demonstraties en stands zorgt er voor dat iedereen aan het eind van de dag met nieuwe kennis en ideeën de deur uit gaat.

Delen

5 reacties

  1. Jannie Maganta op

    Wat een uitgebreid programma zeg. En wat een leuke meiden. Ik ga even vragen of mijn kinderen mee willen en dan ga ik zeker kijken bij berendokter en een lezing. Dikke duim dames en dat het een mooie dag mag worden!

  2. Leuk programma, boeiende lezingen. Ik kom zeker met mijn kleinkinderen langs.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.