Bijzondere Midzomernacht-uitzending van Cultuur071

Tijdens de midzomernacht, woensdag 21 juni presenteert het wekelijkse radioprogramma Cultuur071 van Sleutelstad De Poëzienacht 2017. Een bijzondere nachtelijke live-uitzending vol met de mooiste poëzie, voorgedragen door de meest uiteenlopende dichters. Het is de laatste uitzending van het vierde seizoen Cultuur071.

De Cultuur071 Poëzienacht is een evenement vanuit je luie stoel, gewoon via je radio. Schenk jezelf een glas van de beste wijn in en zet de kaasjes en kaarsjes op tafel. Midzomernacht was nog nooit zo mooi.

Iedere uitzending sluit het programma af met een gedicht voorgelezen door de studiogast. Nu sluiten we het hele seizoen af in een uitzending vol met gedichten van o.a. Martin Aart de Jong, Rik van Boeckel, Wilco van de Kamp, Anton Korteweg, Pink Meltzer, Leo van Zanen, Erika de Stercke, Jaap Montagne, Egon Snelders, René Oskam, Jos de Jong, Leni Venne en Frans Terken. De presentatie is in handen van Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen, ook zijn er bijdrages van Peter Visser (muziekcconnaisseur) en Jan Stroomer (muzikant).

Je kunt daar live naar luisteren op 21 juni – middernacht. Van 23:00 tot 01:00 via de ether (93.7 fm), maar ook via de kabel (102.4) of via de player op deze website.

De uitzending is mede mogelijk gemaakt door Stichting Leids Literair Landschap en Sleutelstad Media.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×