(Foto's: PR).

Vegro Verpleegartikelen opent winkel in Kopermolen

Afgelopen zaterdag heeft wethouder Roos van Gelderen (jeugd, zorg en welzijn) samen met Activite-bestuurder de heer Van der Hoorn en directeur Kamerbeek van Vegro de nieuwe winkel van het bedrijf in de Kopermolen geopend.

Vegro verzorgt de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten en werkt daarbij samen met verschillende (thuis)zorgorganisaties. Het gaat daarbij om zaken als babyartikelen, bloeddrukmeters, hometrainers, sta-opstoelen, krukken en bijvoorbeeld rolstoelen. De organisatie heeft winkels door heel Nederland.

Rond de opening in Leiden konden klanten van Vegro allerlei gezondheidsmetingen laten uitvoeren. Zo konden bloeddruk, vetpercentage en de BMI opgemeten worden. Daarnaast was er aandacht voor de ledenservice van ActiVite en werden er productdemonstraties gegeven.

De winkel aan de Kopermolen 3 is ontstaan uit een samenwerking tussen ActiVite en Vegro.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×