De gemeente heeft wel degelijk een visie voor het stationsgebied. Welke? Dat wordt op 28 juni nog eens uitgebreid gepresenteerd aan belangstellenden. (Foto: Chris de Waard).

Extra bijeenkomst over gemeentelijke visie stationsgebied

In het participatieproces dat de gemeente Leiden heeft opgetuigd voor de locatiekeuze van een nieuw busstation bij Leiden Centraal is een extra bijeenkomst ingepland op woensdagavond 28 juni. Tijdens de vorige bijeenkomst kreeg de gemeente van sommige betrokkenen het verwijt geen visie te hebben op het hele stationsgebied. Zonder zo’n bredere visie voor het gebied zou ook de beste plek van de bussen niet goed gekozen kunnen worden, zo vrezen ze.

De gemeente organiseert nu een extra bijeenkomst om die visie nog een uitgebreid uit de deken te doen. Woensdagavond worden de strategische belangen van het stationsgebied gepresenteerd, alsmede de oplossingen om alle ambities in te vullen.

De extra bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 28 juni in Level Leiden aan de Bargelaan 180. De inloop is vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur start de presentatie. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 27 juni per mail aan r.kleine@leiden.nl onder vermelding van Bijeenkomst 28 juni.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×