Cultuur071 sluit seizoen af met de Poëzienacht 2017

Het was ondanks de warmte tijdens de midzomernacht in de studio een succes.  Het wekelijkse radioprogramma Cultuur071 sloot het seizoen af met de Poëzienacht 2017, een nieuw initiatief dat mede mogelijk werd gemaakt door Sleutelstad Media en Stichting Leids Literair Landschap.

Vijftien dichters waren aanwezig om voor te dragen uit eigen werk. Martin Aart de Jong, Rik van Boeckel, Wilco van de Kamp, Anton Korteweg, Pink Meltzer, Leo van Zanen, Jaap Montagne, Egon Snelders, René Oskam, Jos de Jong, Leni Venne, Frans Terken, Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen.

Luister hier de uitzending terug.

Hier kun je alle gedichten nog eens los beluisteren.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×