(Foto's: Chris de Waard).

Stevenshof Visspecialist wint Leidsch Dagblad Haringsmaaktest

In Villa Beukenhof in Oegstgeest werd vandaag de derde Leidsch Dagblad Haringsmaaktest georganiseerd. Een team van Prominente Proevers waaronder burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest, Esther Overweter, Ton Kohlbeck, Arjen Pels Rijcken, Maurice Braspenning, Matthijs Huizing, Gerda Schukking en Juliette Gilissen keurde de haringen van zeven verschillende deelnemers zonder te weten welke haring van welke leverancier kwam. Na het tellen van de punten door notaris Ernst van Win bleek de winnaar uit Leiden te komen: Stevenshof Visspecialist.

Chris de Waard en Reanne van Kleef namen een kijkje bij de smaaktest en spraken met de proevers, de organisatie, burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest en natuurlijk met winnaars Tim Hoek van Stevenshof Visspecialist.

Als een soort examenuitslag wisten de zeven deelnemende vishandelaren dat ze bij winst even na 13.00 uur een telefoontje konden verwachten om zo snel mogelijk af te reizen naar Villa Beukenhof. Niet gebeld betekende ook hier geen prijs. Tim Hoek van Stevenshof Visspecialist kwam snel naar Oegstgeest om de prijs en de felicitaties in ontvangst te nemen.

De winnende haring was volgens burgemeester Jaensch die de trofee uitreikte heerlijk ziltig, had voldoende bite en was keurig schoongemaakt.

Economie Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×