De Stamgasten wonnen met hun Blauwe Tram vrijdag de Peurbakkentocht. Een dag later werd bij de tijdelijke ligplaats aan de Haarlemmertrekvaart een van de borden van het dak gestolen.

Deel winnende Blauwe Tram-peurbak ontvreemd

Afgelopen weekeinde is het reclamebord van het Leidsch Dagblad van de Blauwe Tram gestolen. De winnende Peurbak van De Stamgasten lag na het evenement afgemeerd aan de Haarlemmertrekvaart. Daar werd het bord er in de nacht van zaterdag op zondag vanaf gehaald.

Claudia Vijlbrief van reclamebedrijf A+ Belettering die het bord voor De Stamgasten vervaardigde is woest. “Het kan toch niet zo zijn dat er iemand het gore lef en de gevoelloosheid in zich heeft om het levenswerk van een gezellige groep te vernietigen, puur doordat deze persoon enkel aan zichzelf heeft gedacht of dit ‘voor de grap’ te doen. DIT KUNNEN, EN MOGEN WIJ, ALS LEIENAREN NIET ACCEPTEREN !!!!!!!!!!!!”

De peurbak ligt nog in de stad omdat de varende blauwe tram komend weekeinde ook nog in het centrum dienst doet tijdens Woodstock op het Water.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×