DIOK-bestuur donderdag waarschijnlijk weer in functie

Aanstaande donderdag komt het bestuur van de Leidse Rugbyclub DIOK vrijwel zeker terug op het besluit om af te treden. Voorzitter Cees Ahsmann gaat er vanuit dat het plan DIOK 2021 alsnog formeel de steun van de vereniging krijgt. Gebrek aan steun was ruim twee weken geleden reden voor het voltallige bestuur om de pijp aan maarten te geven.

Inmiddels is er een nieuwe peiling onder de leden geweest. Online. Daaruit blijkt dat alsnog vrijwel alle leden, 92% stemde voor, zich achter het toekomstplan en daarmee achter het bestuur scharen. Nu er alsnog steun is voor het bestuursplan, kan ook Andy Egonu aan de slag als ‘Head of Rugby’.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×