Sligro Leiden wordt tijdelijk proeflokaal

1

De Sligro vestiging aan de Rooseveltstraat wordt aanstaande donderdag ingericht tot proeflokaal. Tijdens het evenement Proef Sligro Leiden kunnen alle klanten van Sligro kennis maken met de unieke producten en tientallen demonstraties en proeverijen bijwonen. Het evenement duurt van 13.00 tot 21.00 uur.

Tijdens Proef Sligro Leiden kunnen klanten kennis maken met nieuwe producten. Speciaal voor deze gelegenheid is de vestiging geheel ingericht als proeflokaal. Leveranciers en medewerkers zijn aanwezig om bezoekers te inspireren, maar vooral om producten te laten proeven.

Wat je kunt verwachten
  • Maak kennis met nieuwe producten
  • Tientallen (kook)demonstraties en proeverijen
  • Kom sfeer proeven, ideeën opdoen en genieten

Delen

1 reactie

Je bent nu offline