(Foto's: 112 Sleutelstad).

Dode in Lopsenstraat slachtoffer van geweld

De dode man die afgelopen nacht werd gevonden in een woning aan de Lopsenstraat is door geweld om het leven gekomen. Het Leidsch Dagblad weet te melden dat een buurman het slachtoffer vannacht op de drempel van zijn woning badend in het bloed zag liggen. Het slachtoffer is de 29-jarige bewoner van de benedenwoning.

De man die het slachtoffer vond, kwam om half twee ’s nachts thuis. Hij zag de man op zijn buik in de deuropening liggen. Tegen de kant zegt hij dat hij meteen 112 gebeld heeft: “Hij ademt niet meer, zei ik. Kunt u hem omdraaien, vroegen ze. Dat heb ik niet gedaan. Er was zo veel bloed en ik kon zien dat hij kassiewijle was.” In het huis lagen volgens de buurman enkele grote messen.

112 Sleutelstad Leiden lopsenlijk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×