Minikoraal en Pleintaptoe definitief naar Trigon-terrein

0

De 3 October Vereeniging kan met het Minikoraal en de Pleintaptoe terecht op het terrein van Korfbalvereniging Trigon aan de Cronesteinkade. De gemeente Leiden heeft daarover afspraken gemaakt met Trigon.

Wethouder Dirkse vertelt aan Reanne van Kleef van Sleutelstad dat de 3 October Vereeniging de komende jaren terecht kan op het terrein van Trigon.

De evenementen vinden normaal plaats op de garenmarkt maar die is dit en volgend jaar niet beschikbaar. Vanaf 2020 kan de 3 October Vereeniging er weer terecht, zo heeft de gemeente onlangs per brief  aan de vereniging beloofd.

Eerder was het Huigpark in beeld als tijdelijke plek voor koraal en taptoe, maar na heftige bezwaren van wijkvereniging Noordvest-Molenbuurt en de Vrienden van het Singelpark die vreesden voor overlast en schade aan het kwetsbare park, haalde de gemeente bakzeil en ging op zoek naar een nieuwe plek. Dat is nu dus gelukt.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.