Sleutelstad 3 Oktoberradio is overal bij

Vanmiddag beginnen op Sleutelstad Radio de speciale uitzendingen in het teken van Leidens Ontzet. Op de Hooglandse Kerkgracht wordt om 17.00 uur de hutspot geproefd door burgemeester Lenferink, voorzitter Michiel Zonnevylle van de 3 October Vereeniging en voorzitter Gerda Schukking van het 3 October Gilde. Natuurlijk zijn we daar bij met ons reporters van Sleutelstad 3 Oktoberradio.

Inmiddels is ook de kermis al open, net als de feestelijke warenmarkt en de nostalgische kermis op het Pieterskerkhof. Vanaf 19.30 uur doen we verslag van de Grote Taptoe der Verenigingen.

Ook morgen zijn we er de hele dag bij met 3 Oktoberradio. Reportages vanuit de stad en gezellige muziek vanuit de studio met als hoogtepunten de Reveillje, het uitdelen van Haring en Wittebrood, het Koraal in het Van der Werfpark en natuurlijk de Grote Optocht: Parade Royale!

Sleutelstad 3 Oktoberradio wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Cultuur Leiden 3 Oktober 2017


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×